Stafmedewerkers

Woonzorgcentrum Sint Anna had 2017-2018  180 bewoners. Er waren ongeveer 250 medewerkers in dienst en er werkten circa 150 vrijwilligers.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sint Anna als organisatie kent een bestuurder:  Enny Hoenselaar

Deze slideshow vereist JavaScript.

De bestuurder wordt ondersteund door o.a  het directiesecretariaat, zorgbemiddelaars, teamcoaches, en stafexperts.

De teamcoach is een soort schakel tussen de afdeling en de rest van het huis. De teamcoach is enerzijds goed op de hoogte van het beleid van het huis, van nieuwe ontwikkelingen en probeert daarnaast zoveel mogelijk binding te hebben met de afdeling waarvan hij of zij teamcoach is, zodat hij/zij zo goed mogelijk weet wat daar speelt. Een teamcoach wordt door de afdeling  vooral benaderd als er zaken zijn die een beetje buiten het vermogen van de medewerkers van de afdeling liggen, zoals materieel bijvoorbeeld de aanschaf van een bijzonder (maar ook bijzonder duur)  instrument, maar ook op sociaal gebied, bijvoorbeeld als er misschien advies of bemiddeling nodig is bij  menselijke zaken. Er zijn teamcoaches voor de gemeenschappen kleinschalig wonen, wonenmet zorg, voor het team welzijn, voor de Technische Dienst en de huishoudelijke Dienst

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een zorgbemiddelaar is  betrokken is bij de plaatsing of overplaatsing  van een bewoner in Sint Anna. De zorgbemiddelaar  ontvangt de nieuwe bewoner en familie/mantelzorg, verstrekt informatie over Sint Anna, en leidt de nieuwe bewoner en familie rond.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een stafexpert heeft vaak een specifieke functie. Er is bijvoorbeeld een stafexpert vrijwilligers en mantelzorg.

Een bijzondere functie in Sint Anna heeft de pastor

Deze slideshow vereist JavaScript.